Home » Artikelen » Vereeuwig je mooiste weerfotos voordelig op fotoproducten

Vereeuwig je mooiste weerfotos voordelig op fotoproducten

Sinds de komst van de smartphone met kwalitatieve camera kunnen we waar en wanneer we maar willen de mooiste foto’s schieten. Tijdens het wandelen, op vakantie of op een doodgewone dag kom je regelmatig kleurrijke weermomenten tegen die je hiermee eenvoudig vast kunt leggen. Een magische zonsondergang, dreigende onweerswolken, een bergachtig landschap in volle zon, iriserende wolken… Stiekem kunnen we tegenwoordig allemaal wel een beetje een mooie weerfoto maken. Grote kans dat jij je foto’s van het weer op je telefoon of laptop laat staan, maar dat is toch hartstikke zonde? Vereeuwig je mooiste weerfoto’s voordelig op gepersonaliseerde fotoproducten zodat je deze momenten nooit meer vergeet. In dit artikel lees je enkele tips wat je met je foto’s kunt doen.

Prachtig fotobehang

Wolken in kleur. Foto via PexelsIets wat we steeds vaker terugzien is het gebruik van fotobehang in een interieur. Heb je een prachtige foto gemaakt van de woeste zee in de herfst of van een mooie winterse bui? Wees origineel en laat deze foto op heel groot formaat afdrukken bij www.drukzo.nl op fotobehang. Hoe bijzonder is het om je eigen foto levensgroot op de muur te hebben? Dat is eens wat anders dan een schilderij of een fotolijst. Fotobehang is óók heel leuk om te geven als cadeau met een foto van de ontvanger. Bij Drukzo vind je regelmatig leuke aanbiedingen waarbij je voor een aantrekkelijke prijs fotobehang kunt laten afdrukken.

Foto op canvas of plexiglas

Een andere voordelige trend die we steeds vaker voorbij zien komen is het laten afdrukken van een foto op canvas of een foto op plexiglas. Het grote voordeel van zowel canvas als plexiglas is dat het hoogwaardige materialen zijn die jaren mee kunnen. Ook kun je beide materialen in verschillende soorten interieurs plaatsen: van landelijk tot modern en van industrieel tot romantisch. Kijk hierbij goed naar de sfeer die je in de desbetreffende ruimte wilt creëren: kies je voor een zomerse foto waarbij de zon veel aanwezig is of ga je voor een indrukwekkend sneeuwlandschap in de bergen van Oostenrijk? Nóg meer besparen op je weerfoto op canvas? Dan kun je ook zelf aan de slag gaan. Laat je foto’s afdrukken en volg de tips voor een do it yourself foto op canvas maken.

Weerfoto’s op fotoproducten

Heb je al genoeg aan je muur hangen of wil je voor een goedkopere optie gaan om je weerfoto’s te vereeuwigen? Kies dan voor een andere manier, namelijk het laten afdrukken op fotoproducten. Denk hierbij aan een kussen, een muismat, een beker, maar ook aan het bedrukken van speelkaarten en zelfs tassen. Het grote voordeel van dergelijke producten is dat het vaak een stuk goedkoper is dan het bedrukken van posters en afdrukken op canvas en plexiglas, maar dat je er net zoveel plezier van kunt hebben. Neem je gepersonaliseerde mok bijvoorbeeld mee naar werk of leg daar een muismat bij je computer neer waar je eigen weerfoto op staat.

Afdrukken op kaarten

Ook kun je je eigen foto’s van het weer laten afdrukken op luxe wenskaarten en er zelf meerderen van bestellen. Op die manier heb je altijd een stapel kaarten in huis die je kunt versturen in het geval van verjaardagen, een nieuwe woning, een baby, een sterkte-kaart en ga zo maar door. Bij de meeste webshops waar je dergelijke kaarten kunt laten drukken kun je ook kiezen voor een extra tekst of het toevoegen van mooie kaders of logo’s wanneer je dat wilt. Op die manier stuur je een originele kaart met een extra persoonlijke touch.

Maak een kalender

Last but not least: verzamel je twaalf mooiste foto’s en selecteer ze op seizoen: van lente tot zomer, van zomer tot herfst, van herfst tot winter en van winter tot lente. Leg ze op volgorde van de maanden januari tot en met december en zorg voor een online tool waar je een kalender mee kunt maken. Wanneer je ervoor zorgt dat er geen jaartal op staat kun je er een verjaardagskalender mee maken die je ieder jaar weer kunt gebruiken. Op deze manier kun je ook een gepersonaliseerde familiekalender of een heuse agenda maken waarbij je de mooiste foto’s op een bijzondere manier uitlicht. De budgetversie van deze tip is dat je twaalf foto’s laat afdrukken en zelf aan de slag gaat met papier, scharen en lijm.

Heb je nog meer tips voor het vereeuwigen van je favoriete weerfoto’s? Laat het ons dan weten in een reactie.

Tags: