Home » Weerfoto » Fotowedstrijd winnaar oktober 2019

Fotowedstrijd winnaar oktober 2019

Zinderend, Winnaar fotowedstijd Gieny Westra

We hebben veel foto’s ontvangen die gemaakt zijn tijdens de hittegolf in de laatste week van juli dit jaar. We hebben twee bijzondere opnames geselecteerd voor deze rubriek. De prijs – een exemplaar van “Het Weerboekje” – hebben we verloot onder de inzenders en gaat naar Gieny Westra uit Katwijk. Van harte gefeliciteerd!

Samenstelling Frank van der Laan

24 juli 2019 Zinderend

Gieny Westra, Katwijk Gieny schreef ons bij deze foto: “De opname heb ik gemaakt op het strand van Katwijk, tijdens de hittegolf in juli.” De zinderende hitte dus op een heel bijzondere wijze weergegeven!

26 juli 2019 Ontlading

Glenn Aoys, Kaatsheuvel De heer Aoys schreef ons bij deze foto: “Op 26 juli 2019 eindigde de hittegolf voor Brabant. Tijdens forse onweerbuien bleek dat de lucht extreem elektrisch geladen was. Tijdens een ‘stormchase’ kon ik dit plaatje schieten van vele bliksemontladingen tegelijkertijd.” Je kunt het bijna horen knetteren op deze foto!

Heeft u ook een mooie weerfoto? Stuur deze op - samen met uw verhaal bij deze foto - en wie weet staat uw weerfoto in één van de komende nummers van het Weer Magazine. Onder de geplaatste inzenders wordt bovendien een prijs verloot.

Stuur de foto naar:
Mail naar de redactie

Per post:

Het Weer Magazine
Mijn Weerfoto
WG Plein 150
1054 SC Amsterdam

De prijs – een exemplaar van “Het Weerboekje” – hebben we verloot onder de inzenders en gaat naar Glenn Aoys uit Kaatsheuvel. Van harte gefeliciteerd!

Deze column verscheen eerder in Het Weer Magazine nr 3/4 | juli-september 2019

Geen weerfeiten en weetjes missen? Word dan abonnee en ontvang Het Weer Magazine thuis!